Eugenie

tantra massage therapeut

RV
Read More
Gisteren heb ik mijn lichaam en ziel overgedragen in de handen van Nele. Wat een zalige ervaring was dit zeg! Merci Nele, voor deze fantastische reis naar een nieuwe wereld.
Felix v O
Read More
Jouw massages worden met zoveel zorg en liefde gegeven. Daardoor heb ik de innerlijke kant van mezelf mogen ontmoeten. Ik ben op een heel zachte manier wakker gemaakt. Ik heb mezelf opnieuw leren ontdekken en accepteren. Heel veel dank daarvoor. Ik kom zeker terug om verder te groeien!
Chris V
Read More
Waauw, dat is nieuw voor mij, het deed mij zo goed! Daarnaast heb ik nooit eerder zo'n fijne massage gekregen. Ik ben ontroerd, geraakt door jouw liefde en jouw zachtheid die ik mocht ontvangen. Ik kom heel heel graag terug. Dank je!
Lieve
Read More
Nooit had ik gedacht dat ik aan iemand zo veel zou toevertrouwen. Zo veel begrip met zoveel warmte en mildheid. Er is een enorme last van mijn schouders gevallen, het doet zo'n deugd om mij veilig te voelen en te kunnen openstellen. Dankjewel Nele, en tot zeer binnekort.
D'Jamilla
Read More
Een maandelijkse routine die ik niet meer wil missen! Momentje van pure zachtheid en liefde. Danku Nele, om mij telkens opnieuw in mijn lichaam te laten komen en me even uit mijn hoofd te brengen. Je weet perfect de blokkades te voelen en ze los te maken. Bedankt om mijn vrouwelijke kant te laten schijnen.
Previous
Next