Eugenie

tantra massage therapeut

Tarieven

Voor een sessie van 110 min betaal je 195€. Dit omvat een kort gesprek met thee of water, een versnapering en de Tantra massage. 

Als we samen een traject starten en je komt op regelmatige basis, dan bekijken we de afspraken en de prijs. Voor meer info, stel je vraag in het contactformulier of bel me

Wil je iemand plezieren met een portie self-care? Dat kan met een cadeaubon voor een zelfgekozen bedrag vanaf €50.  Op te halen in mijn praktijk.

Tarieven

Maria M
Read More
Oorspronkelijk was ik zeer sceptisch over tantra. Ik kende het niet en was vooral nieuwgierig. Jouw tantra massage is nu twee weken geleden en heeft tot op de dag van vandaag nog steeds een mooie uitwerking op mijn lichaam en geest. Dit uit zich in het gewone dagelijkse leven in mijn relaties, maar bovenal met mezelf. Ik ben en ik heb liever. Ik ben jou hiervoor ontzettend dankbaar. Je bent een prachtig warme mens, dank je.
Felix v O
Read More
Jouw massages worden met zoveel zorg en liefde gegeven. Daardoor heb ik de innerlijke kant van mezelf mogen ontmoeten. Ik ben op een heel zachte manier wakker gemaakt. Ik heb mezelf opnieuw leren ontdekken en accepteren. Heel veel dank daarvoor. Ik kom zeker terug om verder te groeien!
Chris V
Read More
Waauw, dat is nieuw voor mij, het deed mij zo goed! Daarnaast heb ik nooit eerder zo'n fijne massage gekregen. Ik ben ontroerd, geraakt door jouw liefde en jouw zachtheid die ik mocht ontvangen. Ik kom heel heel graag terug. Dank je!
Lieve
Read More
Nooit had ik gedacht dat ik aan iemand zo veel zou toevertrouwen. Zo veel begrip met zoveel warmte en mildheid. Er is een enorme last van mijn schouders gevallen, het doet zo'n deugd om mij veilig te voelen en te kunnen openstellen. Dankjewel Nele, en tot zeer binnekort.
D'Jamilla
Read More
Een maandelijkse routine die ik niet meer wil missen! Momentje van pure zachtheid en liefde. Danku Nele, om mij telkens opnieuw in mijn lichaam te laten komen en me even uit mijn hoofd te brengen. Je weet perfect de blokkades te voelen en ze los te maken. Bedankt om mijn vrouwelijke kant te laten schijnen.
Previous
Next